Recente ontwikkelingen in de arbeidsrechtelijke cassatierechtspraak

Over dit evenement

Categorie
Lezingen
Datum en tijd
15 dec. 2022 15:30 - 18:00
Locatie
AKD

Recente ontwikkelingen in de arbeidsrechtelijke cassatierechtspraak

Rotterdam, 23 november 2022

 

De eerstvolgende lezing van de Vereniging zal plaatsvinden op donderdag 15 december 2022 van 15.30 uur tot 18.00 uur.

De lezing wordt gegeven door mr. S.F. Sagel en heeft als onderwerp “Recente ontwikkelingen in de arbeidsrechtelijke cassatierechtspraak”.

Plaats van handeling: het kantoor van AKD aan de Wilhelminakade 1 te Rotterdam.

Bij deelname ontvangt u 2 opleidingspunten.
Om in aanmerking te komen voor de verplichte opleidingspunten, hanteert de Orde een streng regime. Dat betekent dat bij aanvang van de lezing en na afloop de presentielijst moet worden getekend. Leden die niet de volledige duur van de lezing aanwezig zijn geweest krijgen in plaats van 2 punten slechts 1 punt. Leden die minder dan 1 uur aanwezig zijn geweest of de presentielijsten niet volledig hebben getekend krijgen géén punten. U wordt verzocht stipt op tijd aanwezig te zijn.

Zoals bekend hanteert het bestuur een streng regime voor telaatkomers. Op het moment dat de lezing begint gaat de deur dicht.

Graag verneem ik uiterlijk 8 december 2022 uitsluitend via de website of u aanwezig zult zijn bij de lezing.

Voor aanmelding van de lezing via de website van de VRAA moet u zich wel al hebben geregistreerd (zie de e-mail van 24 mei 2022).

Met vriendelijke groet,

 

Henriëtte Meerman

Secretaris

 

 

                                                                                                                                                                                  

De Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling. In verband hiermee kan de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten uw naam en adresgegevens aan een door de Nederlandse Orde van Advocaten ingeschakeld onafhankelijk onderzoeksbureau verstrekken. Het onderzoeksbureau kan u benaderen met vragen over de kwaliteit van de gevolgde cursus. Na het onderzoek worden uw gegevens door het onderzoeksbureau vernietigd. U kunt tegen de verstrekking van uw gegevens bezwaar maken bij de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien